DIY INPIRATIE VOOR HET MAKEN VAN EEN MODERNE KERSTKRANS

header white

INTERIOR December 11 2017  Comment

  • — DIY KERSTKRANS INSPIRATIE —
  • written in Dutch

It’s beginning to look a lot like Christmas! De goede Sint is naar Spanje teruggekeerd, donzige witte sneeuwvlokken vallen uit de lucht, we krijgen weer zin in glühwein en kerstcadeaus worden aangeschaft en met alle zorg en liefde ingepakt (check voor inspiratie → hier  ← mijn ‘Christmas Gift Guide’ met de leukste kerstcadeaus voor de hele familie!).

Omdat ik het niet langer vol kon houden, stond onze kerstboom dit jaar al voor 5 december in vol ornaat in de woonkamer te pronken en ook met de kerstdecoratie in het huis was ik zo goed als klaar. Het enige wat nu eigenlijk nog mist, is iets wat ik ieder jaar graag wil hebben (want het staat zo gezellig) maar nooit koop (want de mooie exemplaren zijn vrij prijzig, dus mócht hij van onze Amsterdamse voordeur gejat worden dan zou dat nogal zonde zijn).

Ik heb het over het ultieme kerstornament: de kerstkrans.

Er kleeft misschien een ietwat tuttig imago aan de kerstkrans, maar wat mij betreft mag hij dat imago van zich af schudden. Er zijn namelijk tal van DIY mogelijkheden om een moderne draai aan de traditionele kerstkrans te geven!

Zo vond ik bijvoorbeeld op het Pinterest account van ‘mooiwatplantendoen’ heel veel moderne DIY kerstkrans inspiratie om de meest prachtige kerstkransen te creëren. Van heel uitbundig tot strak en minimalistisch.

Ga jij dit jaar ook voor een moderne kerstkrans? Met bovenstaande DIY ideeën wordt hij in ieder geval vast prachtig!

Hieronder alvast een klein voorproefje van al het moois :).