FILORGA LIFT-STRUCTURE ULTRA LIFTING SKIN TIGHTENING SKIN CARE WITH BOTOX EFFECT

BEAUTY March 6 2018

  • — ANTI-AGING SKIN CARE MET ACTIEVE BESTANDDELEN ZOALS GEBRUIKT IN BOTOX —
  • written in Dutch

De afgelopen 14 dagen heb ik mijn gezicht iedere dag verzorgd met de allernieuwste high-end Lift-Structure gezichtsverzorgingslijn van FILORGA. De lijn bestaat uit het LIFT-DESIGNER serum, de LIFT-STRUCTURE dagcrème en de SLEEP & LIFT nachtcrème, en bevat actieve werkstoffen die ook in injectables als botox gebruikt worden. De drie producten kunnen zowel complementair als afzonderlijk van elkaar gebruikt worden.

Wat belooft deze lijn? Een radicaal liftend effect. Doen de producten ook echt wat ze beloven? Absoluut! Lees maar even mee.

Hoe ouder we worden, hoe slapper onze huid wordt. Dit komt door een vertraagde aanmaak van collageen en hyaluronzuur. Wangen raken ingevallen, lijntjes verschijnen, en de gezichtscontouren verslappen en verzakken. Steeds meer vrouwen kiezen voor injecties, die met innovatieve technieken rimpels corrigeren en de huid liften. Maar mocht je nou niet zo van de injectables zijn, dan kun je nu dus ook kiezen voor het geavanceerde LIFT-STRUCTURE huidverzorgings programma die maar liefst drie soorten injectable facelifttechnieken combineert in één lijn.

Botanisch plasma verkregen uit de wortel van kurkuma zorgt ervoor dat cellen gestimuleerd worden om zichzelf te hernieuwen. Collageen afkomstig uit de zee werkt vullend waardoor huidverslapping wordt bestreden. En hyaluronzuur in combinatie met konjac (de plant waar ook konjac sponzen van gemaakt worden) heeft een groot hygroscopisch, ofwel wateraantrekkend, vermogen waardoor de huid gelift wordt en meer volume krijgt.

Het LIFT-DESIGNER serum heeft een koude roll-on applicator die een verkoelend gevoel geeft. Je klikt het serum naar boven en verspreidt deze met de roller over je gezicht. Na gebruik kun je het metalen gedeelte gemakkelijk uit de houder halen zodat je hem af kunt spoelen onder de kraan. Wel zo hygiënisch. Na gebruik van het serum voel je direct het straktrekkende effect, zonder dat het je huid onprettig aan laat voelen!

De LIFT-STRUCTURE dagcrème en de SLEEP & LIFT nachtcrème hebben beide een prettige, rijke ‘balsem’ textuur en laten je huid niet met een vettig laagje achter. De textuur van de dagcrème zal misschien iets lichter zijn dan die van de nachtcrème, maar het ontloopt elkaar niet veel. Wanneer ik de SLEEP & LIFT voor het slapen gaan aanbreng ‘smelt’ het product als het ware in mijn huid. Zo lekker! Ik zie het een beetje als een rijk gezichtsmasker voor de nacht, wat mijn huid tijdens mijn slaap voller en steviger maakt.

Al na een paar dagen smeren merkte ik zichtbaar en voelbaar verschil. Mijn huid was daadwerkelijk strakker, lijntjes waren opgevuld en vervaagd en mijn huid had, ondanks het feit dat ik zo’n anderhalve week ziek was, een super gezonde teint! Eigenlijk voel je het verstrakkende effect op je huid meteen al na het eerste gebruik van het LIFT-DESIGNER serum. En dat directe resultaat, samen met de frisse geur en de fijne textuur, maken deze ultra-liftende lijn tot een groot succes!

Want zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van een snel en zichtbaar resultaat :)?

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy