VERZORGD HET NIEUWE JAAR IN MET NIEUWE LOW BUDGET MAKE-UP EN VERZORGINGSPRODUCTEN VAN KRUIDVAT

BEAUTY January 11 2019

  • — FRIS EN VERZORGD HET NIEUWE JAAR IN MET EEN KLEIN BUDGET —

We hebben 2018 achter ons gelaten en 2019 met open armen verwelkomd :). Heerlijk, dat gevoel van een nieuw begin! Dat er nieuwe keuzes gemaakt mogen worden, er nieuwe kansen in het verschiet liggen, en nieuwe ervaringen ons zullen verrijken. Ook al kan en mag het het hele jaar door, januari voelt toch altijd weer even alsof je jezelf opnieuw mag uitvinden.

Het enige dat misschien iets minder leuk is aan het begin van zo’n nieuw jaar, is dat we het na de dure decembermaand meestal een tijdje met een iets kleiner budget moeten zien te doen. Gelukkig hoeft je verzorgingsroutine daar helemaal niet onder te lijden want ook met een laag budget kun je jezelf trakteren op hele goede beauty- en verzorgingsproducten. Zo was ik in de afgelopen maanden  op het ‘Winter Wonders’ beauty event van Kruidvat waar de nieuwe lanceringen gepresenteerd werden en werd ik enorm verrast door allerlei leuke en hoogwaardige beauty producten, voor heel betaalbare prijzen! En niet alleen werden er verzorgingsproducten gepresenteerd, maar ook een aantal wellness producten zoals etherische oliën, geurkaarsen en  geurstokjes.

Hier een aantal van mijn low-budget Beauty & Wellness tips die je echt even moet gaan bekijken!

Na al die heerlijke drankjes, hapjes en vette oliebollen kan het maar zo zijn dat je een wat onrustige huid hebt met een puistje hier en daar. Is dat het geval? Haal dan de Kruidvat PURE Puistjes Patch in huis! Want ben je er snel bij, en plak je direct bij het opkomen van een puistje een patch op de betreffende plek, dan ben je er echt sneller vanaf en is er minder kans op verspreiding van de bacteriën en littekenvorming. Ik was al eerder fan van de soortgelijke ‘Blemish Dots’ van Skyn ICELAND →het artikel lees je hier← maar ik vind deze budgetvariant van Kruidvat ook heel goed zijn werk doen. Ze blijven goed plakken en, al hoewel ik ze toch het liefst ’s nachts gebruik, zijn ze niet opvallend zichtbaar. En al heb ik het zelf niet geprobeerd, ik heb me laten vertellen dat je er zelfs make-up over aan kunt brengen! Voor maar €2,99 heb je al 24 patches. Kun je heel wat puistjes mee bestrijden toch?

Je huis en badkamer laat je geuren naar een Wellness Spa door een paar druppels Etherische oliën van Kruidvat ORIGINALS in een brandertje te doen. Ikzelf vind de geur ‘Orange’ en ‘Relaxing Pure’ erg lekker. De uplifting geur van sinaasappel geeft je humeur een boost :). Niet alleen kun je de oliën in een geurbrander doen, je kunt ook een paar druppels van je favoriete olie in een basisolie doen en als massage, bad- of huidolie gebruiken. LET OP! De olie kan niet puur op de huid worden aangebracht en dus moet hij altijd eerst gecombineerd worden met een basisolie (bijvoorbeeld de Kruivdat ORIGINALS Argan Huidolie). Ook lekker zijn de grote ronde Kruidvat Geurkaarsen. Mooi en simpel verpakt in een zwart of wit glas en verkrijgbaar in maar liefst achttien verschillende geuren. Of je gaat voor de Kruidvat geurstokjes die je huis continue van een subtiele geur voorzien. Deze zijn in tien verschillende geuren verkrijgbaar. Als daar niks voor je tussen zit…

Een nieuw make-up product is de Kruidvat Brow Tattoo. Deze langdurige wenkbrauwkleuring is in twee kleuren verkrijgbaar: ‘Dark Brown’ en ‘Taupe’. Breng de gel in de gewenste vorm aan, laat minimaal 20 minuten drogen, trek de opgedroogde gel laag eraf, en je bent voor 3 tot 5 dagen voorzien van mooi ingekleurde wenkbrauwen. Handig als je geen zin hebt om iedere ochtend die krengen weer bij te tekenen ;).

Heb je al van alles geprobeerd, maar kun je die wallen écht niet wegkrijgen en heb je NU een instant quick-fix nodig? Gebruik dan het Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum. Het serum geeft je in slechts twee minuten resultaat! Klop (niet wrijven dus!) voorzichtig een minuscuul beetje serum (formaat rijstkorrel) in de huid onder je ogen en je voelt en ziet meteen dat je huid strakker gaat staan en opgehelderd is. In de verpakking zitten vijf ampullen met klein draaidopje, waardoor je meerdere keren met een ampul kunt doen.

Fijn voor jou, fijn voor je portemonnee!

Event photography by Danique Bauer – © What I Would Buy