SMASHBOX BE LEGENDARY LIQUID LIPSTICK

header white

BEAUTY October 17 2017

  • — DE NIEUWE SMASHBOX ‘BE LEGENDARY’ LIQUID LIP LIPSTICKS  —
  • written in Dutch

Ik was al een fan van Smashbox make-up, maar met de komst van de vloeibare ‘Be Legendary – Liquid Lip’ lipsticks heeft het merk me nóg meer weten in te pakken. Want WOW wat een prachtige, extreem glanzende en super gepigmenteerde kleuren hebben deze lipsticks! Bijna alsof je een autolak op je lippen draagt.

De colour range van de ‘Be Legendary Liquid Lip’ lipsticks gaan van natuurlijk nude tot extreem metallic blauw. Nu is blauw niet direct een kleur waar ik ’s ochtends vroeg mijn lippen mee stift voordat ik de deur uit ga, maar… ik was stiekem toch wel benieuwd hoe zo’n extreme kleur me zou staan. Als je een kijkje neemt op mijn Instagram kun je zien hoe ik eruit zie met diepblauw metallic gekleurde lippen and… if it works for me or not ;).

Naast de hierboven genoemde intens blauwe ‘Iced Out‘ heb ik ook nog twee andere kleuren die wél geschikt zijn voor alledag. De een draagt de naam ‘Moscow Muled‘ en heeft een prachtige hoogglanzende metallic koperen kleur. De ander heet ‘Bad B‘ en heeft een super dekkende nude / roze kleur in hoogglans.

Normaliter ben ik niet zo van de glossy lips. Voornamelijk omdat ik ligloss en vloeibare lipsticks vaak zo vind plakken, en ze daardoor oncomfortabel vind aanvoelen. Maar deze minpuntjes gaan niet op voor de ‘Be Legendary Liquid Lip’. De hoogglanzende textuur voelt, met dank aan een Thin-Film technology, juist erg prettig aan op je lippen. En daarnaast blijven de glans en kleur naar mijn mening ook vrij lang zitten.

MAKE-UP TIP: Trek met de spitse punt van de applicator eerst nauwkeurig een lijntje om de lipcontour, om ze vervolgens snel en gemakkelijk in te kleuren met het bredere gedeelte van de applicator.

Mijn favoriete kleur van het bovengenoemde trio is de koperen / roestbruine ‘Moscow Muled’. Een prachtige diep warme herfsttint, die door zijn metallic hoogglans nét dat beetje extra attitude aan je look geeft.

Welke kleur je straks ook zult kiezen; jouw Liquid Lip colour zal sowieso garant staan voor instagram-waardige lippen!