BLOOMR 100% NATURAL ACTIVATED COCONUT CHARCOAL POWDER FOR WHITER TEETH

BEAUTY January 9 2018

  • — ‘BLOOMR’ 100% NATURAL COCONUT CHARCOAL POWDER FOR WHITER TEETH —
  • written in Dutch

Als je super charmante foto’s van mij met zwarte tanden wilt zien, lees dan vooral even verder ;).

Het gezond houden van je gebit en je tandvlees is erg belangrijk. Evenals het hebben van mooie witte tanden, want een stralende witte lach staat verzorgd én maakt indruk. Gelukkig heb ik al redelijk witte tanden, maar ik zou ze graag nog één tot twee tinten witter willen hebben. Een jaar of tien geleden heb ik me al eens aan een chemische bleekbehandeling gewaagd, maar de pijnscheuten die toen tijdens de behandeling door mijn gebit trokken vond ik alles behalve aangenaam, en dus heb ik dergelijke behandelingen sindsdien afgezworen.

Gelukkig heb ik nu ontdekt dat er ook een heel goed -niet schadelijk- alternatief bestaat wat je tanden écht witter maakt en tegelijkertijd ook je mond zuivert! Het 100% natuurlijke BLOOMR Coconut Charcoal poeder.

Voor deze beauty review heb ik dit bijzondere zwarte poedertje en bijbehorende premium bamboe tandenborstel getest. Het BLOOMR Coconut Charcoal poeder bindt zich aan tandplak en onzuiverheden en belooft wittere tanden, een zuivere mond en een schoon gevoel. Het product heeft geen smaak en geur. Je gebruikt dit poeder dan ook echt voor het resultaat and its naturalness. Niet voor een frisse mint sensatie zoals bij de meeste tandpasta’s.

Grappig dat je eerst een gitzwart poeder moet gebruiken om wittere tanden te krijgen. Je ziet er tijdens het poetsen namelijk uit alsof je je dagelijkse tube tandpasta per ongeluk met een blik schoensmeer hebt verwisseld. Maar hoe onelegant het poets-proces ook uit mag zien… dit poeder doet wat het belooft!

De Premium Bamboe Tandenborstel is 100% natuurlijk en gemaakt van biologisch bamboehout. Zelfs de haartjes van de tandenborstel zijn van gevlochten bamboe, wat de Coconut Charcoal helpt om nog dieper door te dringen en je tanden nog witter te maken. Het biologisch bamboehout voorkomt overigens ook de groei van bacteriën tussen de haartjes en is zelfs geschikt voor mensen met gevoelig tandvlees.

Zo gebruik je de BLOOMR Coconut Charcoal & Premium Bamboe Tandenborstel:

  •  Maak de Premium Bamboe Tandenborstel nat en dip hem in het Coconut Charcoal poeder.
  • Poets rustig in cirkeltjes voor 2-4 minuten.
  • Spuug voorzichtig de overtollige Coconut Charcoal uit (vermijd zwarte spetters!).
  • Laat de overgebleven Coconut Charcoal nog enkele minuten op je tanden inwerken om het maximale effect te krijgen.
  • Spoel grondig wanneer je klaar bent.

Al direct na het eerste gebruik zag ik duidelijk effect. Mijn tanden waren meteen veel helderder en (ook al miste ik het frisse smaakje van mijn reguliere tandpasta) mijn mond voelde lekker schoon en fris aan!

TIP: Pas op met morsen. Zwarte houtskool vlekken wil je niet op je kleding of wastafel krijgen! Gebruik ook geen lichte handdoek om na het poetsen je mond mee af te vegen.

De pluspunten van BLOOMR Coconut Charcoal op een rijtje:

⇒ Het bevat geen schadelijke blekende chemische stoffen die in veel tandpasta’s wel voorkomen.

⇒ Coconut Charcoal is de meest pure vorm van Activated Charcoal en wordt gemaakt van 100% biologisch geteelde kokosnoten.

⇒ De poederdeeltjes van de Coconut Charcoal zijn veel kleiner dan poederdeeltjes van standaard Activated Charcoal. De deeltjes verwijderen alle onzuiverheden van je tanden, zonder ze daarbij te beschadigen.

⇒ Je hebt er maar weinig van nodig.

⇒ It’s all natural!

Ja, BLOOMR Coconut Charcoal is hét 100% natuurlijke aternatief voor het bleken van je tanden.

Ik ga 2018 tegemoet met een stralende witte lach!

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy