ESTEE LAUDER PURE COLOR ENVY LASH MULTI EFFECTS MASCARA – BORDEAUX

BEAUTY April 25 2018

  • — LIMITED EDITION BORDEAUX MASCARA – ESTEE LAUDER PURE COLOR ENVY LASH  —
  • written in Dutch

‘Estēe Lauder Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara’. Het is een hele mond vol, maar het moet gezegd dat deze limited edition mascara van Estēe Lauder, in de kleur Bordeaux, dan ook werkelijk voor een prachtige oogopslag zorgt!

Met mascara ben ik niet de makkelijkste. Ik vind er maar weinig écht fijn. Mijn wimpers zijn, met dank aan mijn half Aziatische afkomst, een beetje recht en wat aan de korte kant. In mijn mascara top drie staan de zwarte ‘Roller Lash Mascara’ van Benefit Cosmetics, de ‘Volume Effet Faux Cils’ in de kleur burgundy van Yves Saint Laurent, en nu mag de ‘Pure Color Envy Lash Multi Effects’ in bordeaux van Estēe Lauder zich daar bij aansluiten.

Met zwarte mascara zit je natuurlijk altijd goed, maar bij mijn bruine ogen staat ook een niet alledaagse kleur als bordeaux heel mooi. Vooral in zonlicht valt de kleur andere mensen op en krijg ik er vaak complimenten over.

Het borsteltje van de Pure Color Envy Lash is dubbelzijdig. Voor maximaal volume en lift gebruik je de zijde met nylon vezelhaartjes. Voor lange, gescheiden wimpers gebruik je de siliconen zijde. Een andere optie is om beide zijden in één beweging te gebruiken. De voedende crème, met arganolie, jojoba olie en kokosolie, heeft een romige textuur waardoor de mascara makkelijk smeert en niet klontert. Daarnaast vind ik het fijn als mascara er gemakkelijk af te halen is, en ook op dat gebied scoort hij punten.

De Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara is in zeven tinten verkrijgbaar. Ga je voor veilig zwart? Voor een iets gewaagdere kleur als Bordeaux? Of durf je deze zomer uit je dak te gaan met kleuren zoals Orange, Teal, Fuchsia of Violet?

Hoe dan ook, ik zou maar snel een keuze maken! Voordat ze niet meer verkrijgbaar zijn :).

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy