ETOS ‘JOURNEY OF BEAUTY’ WERELDSE WELLNESS PRODUCTEN

BEAUTY February 20 2018

  • — ETOS ‘JOURNEY OF BEAUTY’ WERELDSE WELLNESS PRODUCTEN —
  • written in Dutch

Vrolijkmakende verpakkingen, vier verschillende geuren, en vol met verzorgende ingrediënten. De nieuwe Etos ‘Journey of Beauty’ wellness lijn bestaat uit vijftien heerlijk geurende bad, douche, hand- en body producten. Stuk voor stuk verpakt in prachtig geïllustreerde flessen en geïnspireerd op schoonheidsrituelen uit Afrika, Nepal, Nieuw-Zeeland en Hawaii. Een ideaal cadeau aan jezelf of om weg te geven!

Dit zijn de vier verschillende lijnen en hun bijbehorende producten:

  1. Nepalese White Tea & Rice
  2. De key-ingrediënten in deze lijn zijn Nepalese witte thee en rijst, welke worden geroemd om hun vitaliserende eigenschappen. Beautyproducten die verrijkt zijn met deze ingrediënten dragen bij aan het behoud van een gezonde huidconditie. De Nepalese White Tea & Rice lijn heeft een zacht-zoete geur met een kalmerend effect en bestaat uit een Shower Foam, een Shower Oil, een Foaming Scrub en een Body Serum.
  1. New Zealand Manuca Honey & Beeswax
  2. Deze producten zijn verrijkt met bijenwas en manukahoning en hebben een zeer verzachtende en intensief voedende werking op de huid. De New Zealand Manuca Honey & Beeswax lijn heeft een zachte honing geur en bestaat uit een Shower Cream, een Shower Scrub en een Body Butter.
  1. Hawaiian Guava & Pineapple
  2. De hoofdrolspelers van deze lijn zijn de tropische vruchten ananas en guave. Beiden zitten boordevol vitamine C en de producten zijn daarnaast verrijkt met provitamine B5 en E. De Hawaiian Guava & Pineapple lijn heeft een fruitige exotische geur en bestaat uit een Shower Foam, een Shower Jelly, een Shower Oil en een Body Lotion.
  1. African Marula Oil & Baobab
  2. De baobab boom, ook wel bekend als ‘Tree of Life’, heeft in de Afrikaanse cultuur een belangrijke spirituele betekenis en staat symbool voor kracht, schoonheid en vruchtbaarheid. De vrucht van deze boom is rijk aan vitamine C, en uit de zaden van de vrucht komt een rijke olie. Daarnaast zit er ook Afrikaanse marula olie in deze lijn verwerkt. Marula olie wordt al eeuwenlang gebruikt voor o.a. wondverzorging, huidproblemen en de bereiding van voedsel. De African Marula Oil & Baobab lijn heeft een warm-zoete geur en bestaat uit een Shower Foam, een Shower Cream, een Shower Oil en een Body Oil.

Mijn favorieten? De White Tea & Rice Foaming Scrub, de Guava & Pineapple Shower Jelly, de Manuca Honey & Beeswax Shower Scrub en de Marula Oil & Baobab Shower Cream :).

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy