LILLIPUTIENS LOUISE UNICORN SPEELGOED, POPPEN, TASSEN EN KINDERKAMER ACCESSOIRES

header white

KIDS October 27 2017

  • — DE LILLIPUTIENS LOUISE UNICORN SPEELGOED COLLECTIE —
  • written in Dutch

Voor alle moeders onder ons heb ik vandaag een super leuke speelgoedtip! Mijn eigen dochter is er helemaal gek op: de unicorn kindertas en bijbehorende portemonnee van het Belgische speelgoedmerk Lilliputiens. Wellicht ben je al bekend met het merk. Ik heb Lilliputiens al eens eerder uitgelicht in een post over het badmemory spel waar mijn dochter vaak mee in bad speelt (foto’s daarvan zie je hier terug).

Lilliputiens heeft ontzettend leuk en educatief speelgoed voor babies, peuters en kleuters in de vorm van verschillende dieren personages. Zo zijn de kindertas en portemonnee gebaseerd op het personage ‘Louise’. Een kleurrijke zachte eenhoorn :). De ‘Louise’ speelgoedcollectie bevat unicorn speelgoed en hippe kinderkamer accessoires, allemaal geïnspireerd op eenhoorn Louise en allemaal uitgevoerd in dezelfde stijl.

Mijn dochter is nu bijna 2,5 jaar en (van wie zou ze dat nou toch hebben…?) ze vindt tassen reuze interessant en is er continue mee in de weer. Op het kinderdagverblijf grijpt ze vaak naar een speelgoed rugtasje, die ze vervolgens de halve dag als een draagzak op haar buik draagt. Wanneer we thuis 5 seconden een boodschappentas onbeheerd op de grond laten liggen dan is deze 5 seconden later met speelgoed volgepropt en wordt hij van de ene naar de andere kamer versleept. En zodra er visite komt worden alle meegebrachte tassen grondig doorzocht ;).

Je begrijpt dat ze dus in haar nopjes was toen ik haar het Louise eenhoorn tasje gaf :). Ze stopt er vaak kleine speelgoedbeestjes in die ze dan ergens mee naartoe kan nemen als we de deur uitgaan. Het unicorn portemonneetje is voornamelijk bestemd voor de centjes uit haar speelgoedkassa. Hij komt er vaak aan te pas als we “café-tje” spelen en ze bij mij een kopje thee / kopje koffie / koekje komt halen in ruil voor een centje uit haar portemonnee.

Niet in ‘eenhoorn’ vorm, maar ook behorend tot de Lilliputiens Louise lijn is de schattige stoffen baby pop ‘Bébé Louise’. Dit popje met twee schattige blonde staartjes komt in een reiswieg en bijbehorende accessoires. Zowel de pop als de accessoires zijn zacht en geheel van stof gemaakt. Regelmatig stopt mijn dochter haar popje toe wanneer het bedtijd is, en geeft haar de fles als ze honger heeft.

Het leuke aan Bébé Louise is dat haar jurkje en luiertje aan en uit gedaan kunnen worden, en dat het flesje een veilig weggewerkt magneetje bevat waardoor hij aan de mond blijft zitten. In het reiswiegje zitten een dekentje en, zó schattig, een mini knuffeldoekje in de vorm van Louise de eenhoorn ♥.

Ik vermoed dat dit Lilliputiens speelgoed, net als het badmemory spel, nog lange tijd voor veel speelplezier zal zorgen :)!

Photography by Danique Bauer – © What I Would Buy

Photography by Danique Bauer – © What I Would Buy