MARKTPLAATS GOUDMIJN COLLECTIE FASHIONSHOW IN DE VONDELKERK AMSTERDAM

header white

FASHION November 30 2016

  • — OP DE CATWALK VAN DE #GOUDMIJNCOLLECTIE FASHIONSHOW — 

Op de foto’s is het misschien niet terug te zien, maar ik stond strak van de spanning gisteren. De gehele dag stond namelijk in het teken van het lopen van mijn allereerste modeshow: de ‘Marktplaats Goudmijn Collectie Fashionshow’ in de Vondelkerk te Amsterdam! Voor het oog van de Nederlandse mode pers en allerlei fashion liefhebbers ben ik in mijn prachtige trouwjurk van Maggie Sottero en kanten trouwpumps van Pink Paradox London (die vanaf nu hier te koop zijn op Marktplaats) de runway op gegaan :). Voor de Goudmijn Collectie show waren 50 bekende Nederlandse bloggers en vloggers gevraagd die stuk voor stuk een outfit showden waarop iedereen kan bieden op Marktplaats. Want de garderobe van de een (en zeker die van bloggers) is vaak een goudmijn voor de ander!

De show ging pas ’s avonds van start, maar om 13.00 uur werd ik al verwacht in de Vondelkerk. Mijn make-up werd professioneel gedaan en ik kreeg catwalk les van niemand minder dan Mandy Dyonne Lieveld. Zij woont in New York en stoomt daar de modellen klaar voor NY Fashion Week, maar coacht ook in ons eigen kikkerlandje de modellen van Hollands Next Top Model. Na de generale repetitie was het tijd om mijn jurk aan te trekken, wat véél makkelijker klinkt dan het is, en werd ik professioneel op de foto gezet. Het resultaat zie je hieronder :).

Tot mijn grote verrassing hoorde ik in de loop van de middag dat ik de show zelfs mocht afsluiten en dat mijn jurk tot pronkstuk van de show was gebombardeerd :D! Het feit dat ik daardoor nog meer spanning voelde nam ik maar voor lief ;). Toen het moment suprème aanbrak en ik de catwalk op moest heb ik alleen maar genoten. Dit was hét moment om nog één keer te schitteren in mijn trouwjurk, en die kans heb ik gegrepen. Na afloop voelde ik me #likeaboss!

Waarom ik het meest kostbare en waardevolle kledingstuk in mijn garderobe wegdoe? Omdat de jurk té mooi is om de rest van zijn leven in een kledinghoes door te brengen. In 2012 ben ik in het huwelijksbootje gestapt, en volgend jaar zijn we dus alweer 5 jaar gelukkig getrouwd :). Ik hoop dat mijn prachtige trouwjurk nu een andere vrouw zal laten stralen op haar trouwdag!

Gisteren was ik trouwens ook op televisie te zien in Shownieuws op SBS6 en vandaag stond ik, met man en dochter erbij, in Het Parool! Hoe leuk is dat?! Go check it out!

-X- Danique