NEW MAX FACTOR MAKEUP FOR GENERATION X

BEAUTY January 24 2018

  • — NEW MAX FACTOR MAKEUP FOR GENERATION X —
  • written in Dutch

Maandagavond werd er in het Conservatorium Hotel een geweldig leuk Max Factor event gehouden, en ik had de eer om daarbij te mogen zijn. De aanleiding van het event was de #WhereAreYou campagne, die zich speciaal richt op make-up voor ‘Generation X’. De generatie waar ik zelf ook net onder val.

Betaalbare make-up merken richten zich vandaag de dag namelijk vooral op jonge meiden ofwel de ‘Millenials’, maar Max Factor vindt het belangrijk om vooral de volwassenere generatie niet te vergeten. Wil je op je vrije dag voor de perfecte nude look gaan, op je werkdag kiezen voor een casual/chic make-up die de hele dag blijft zitten, en tijdens een avondje uit voor een gewaagdere party look gaan? Max Factor is je make-up partner in crime!

Na de introductie, verzorgd door Lieke van Lexmond, werden bn-ers en leden van de pers naar diverse hotelkamers begeleid waar de nieuwste producten klaarstonden om geïntroduceerd en getest te worden. Eenmaal terug van de rondleiding mochten alle genodigden hun initialen in een Facefinity Compact Foundation laten laseren (het filmpje hiervan is op mijn instagram te zien!), en van alle nieuwe Max Factor producten mochten we vervolgens onze eigen favorieten uitkiezen. Hieronder lees je welke dat zijn.

Op nummer 1 ⇒ Max Factor Velvet Mattes Lipstick – Blush. Wat een prachtige felle roze tint is dit! Waar ik normaal niet tegen kan bij matte lipsticks is het droge gevoel wat ze op je lippen achterlaten, maar bij de Velvet Mattes lipstick heb je dat euvel he-le-maal niet. De prachtig dekkende roze kleur heeft een koele ondertoon en laat je tanden daardoor net even een tikkie witter lijken. Zo fijn!

Dan de Colour X-PERT Waterproof Liquid Eyeliner. Deze eyeliners komen in verschillende kleuren, van paars tot metallic wit en hebben een dunne zachte tip waarmee je een prachtig strak lijntje kunt zetten. Vooral de donkergroene variant staat mooi bij mijn bruine ogen. Het is wachten is alleen nog even op de maand maart. Dan liggen ze in de winkel.

De Healthy Skin Harmony Foundation is een vloeibare foundation met een fijne, lichte structuur en een goede dekking. De foundation is verkrijgbaar in 18 tinten, maar tijdens het event werden de 4 meest gangbare kleuren uitgelicht. Daarvan heb ik (getinte huidskleur met gele ondertoon) de kleur ‘golden’ gekozen. Maar omdat ik niet goed in het avondlicht kon bepalen welke tint nou het meest voor mij geschikt was, denk ik dat ik misschien toch een tintje lichter had moeten gaan. Hoe dan ook, als je de juiste tint te pakken hebt dan zorgt dit product zorgt voor een ‘radiant, healthy looking skin’ in slechts één applicatie.

Het Masterpiece Nude Pallet is verkrijgbaar in 4 verschillende kleurcombinaties en bevat 8 neutrale tinten waarmee je je ogen in eindeloze combinaties op kunt maken. Ik heb gekozen voor het ‘Golden Nudes’ pallet, maar vind de ‘Cappuccino Nudes’ en de ‘Rose Nudes’ ook erg mooi.

Dan één van Max Factors bestselling products ⇒ de Facefinity Compact Foundation. Zoals op mijn instagram te zien is mochten we deze dus laten personaliseren d.m.v. een laserapparaat dat onze initialen op het poeder achterliet. Toch leuk, zo’n persoonlijke touch :). Facefinity, verkrijgbaar in 7 tinten, komt in een handig plat doosje inclusief spiegeltje en sponsje. Ikzelf hou er echter van compact foundations aan te brengen met een poederkwast voor een wat natuurlijker effect. Ook voor dit foundation product heb ik weer gekozen voor de kleur ‘golden’. Echter lijkt het alsof dit product toch iets lichter op mijn huid kleurt dan de Healthy Skin Foundation in exact dezelfde kleur. Voor dit product, in combinatie met de kleur ‘golden’, geldt dus dat hij wél goed aansluit bij mijn huidskleur.

Last but not least (en ook pas verkrijgbaar in maart 2018) ⇒ De diepzwarte Dark Magic Waterproof Mascara. Deze mascara blijft zitten waar hij zitten moet! Je hebt er een speciale waterproof remover voor nodig want met een gewone make-up remover krijg je hem er echt niet af. Het borsteltje is gedraaid en zorgt ervoor dat het product gelijkmatig over je wimpers wordt verdeeld.

Thanks for having me Max Factor :)!

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy