OGX VANILLA CHAI SPICE LIMITED EDITION SHAMPOO EN CONDITIONER KERST 2017

BEAUTY October 18 2017

  • — OGX LIMITED EDITION VANILLA & CHAI SPICE —
  • written in Dutch

Je gaat er nu over lezen, maar wat zou het leuk zijn als jullie de heerlijke zoet/kruidige geur van de Limited Edition OGX ‘Vanilla & Chai Spice’ shampoo en conditioner meteen konden ruiken… Want geloof me; deze geur brengt je instant happiness!

Speciaal voor het feestseizoen van 2017 heeft OGX een serie van drie Limited Edition sets uitgebracht bestaande uit een hydraterende shampoo en conditioner. De set die ik alvast voor je uit heb mogen testen is de Vanilla & Chai Spice. Samen met de ‘Champagne Fizz’ variant is deze set mijn absolute favoriet. De warme, kruidige geur van gember, vanille en chai kruiden doen je direct denken aan knusse winterdagen. Een knapperend haardvuur, familie, gezelligheid, een goed glas rode wijn… Zie je het al voor je? De Vanilla & Chai set is als Christmas in a bottle ;).

De Champagne Fizz set heb ik tijdens de pers lancering ook alvast kunnen ruiken en heeft zijn lekkere frisse geur te danken aan ingrediënten als vlierbloesemsap, grapefruit en witte druiven. De combinatie van die geuren doen dan ook daadwerkelijk aan champagne denken. Een drankje waar ik persoonlijk heel gek op ben, en dus past ook deze set helemaal in mijn straatje :).

Als je van zoet, zoeter, zoetst houdt dan is de Pink Sugar Plum set vast helemaal jouw ding. Ikzelf vind deze set het minst lekker, simpelweg omdat hij naar mijn smaak een tikje te zoet is. In de Pink Sugar Plum ruik je ingrediënten als zoete pruimen, pioenrozen en kokosnoot. Maar smaken verschillen en het kan natuurlijk zomaar zijn dat jij deze geur dus wél helemaal geweldig vindt.

De formules van OGX zijn niet getest op dieren en zijn vrij van parabenen en SLS (Sodium Lauryl Sulphate, een stof die ervoor zorgt dat je shampoo lekker schuimt maar tevens je huid enorm uitdroogt). Alle verpakkingen worden daarnaast vervaardigd van gerecyled materiaal.

Ik zou zeggen: verwen jezelf én je dorstige lokken, en probeer alle sets van de OGX Holiday Collection uit! Vanaf november te koop bij diverse drogisterijen in Nederland.

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy