REHAB FOOTWEAR BOOTS FOR FALL WINTER 2017 2018

header white

FASHION September 22 2017

  • — NEW REHAB BOOTS —
  • written in Dutch

Het is officieel herfst :) en voor mij betekent dat dat ik weer uit mag kijken naar nieuwe kledingstukken om mijn garderobe een frisse update mee te geven.

Eigenlijk begin ik in augustus al een beetje naar herfstkleding te kijken, maar vaak druppelen de herfst/winter kledingstukken pas vanaf begin september binnen. Gelukkig kun je op de meeste sites van kleding- en schoenmerken vaak al ruim van tevoren zien wat voor collecties er zo’n beetje aan zitten te komen, en kun je je dus wel alvast verheugen op bepaalde items ;).

Zo wist ik een paar weken terug bijvoorbeeld al dat er in de Fall/Winter collectie van REHAB Footwear een paar onwijs stoere dames boots zaten. Ik moest alleen nog heel even geduld hebben totdat ze ook daadwerkelijk beschikbaar waren. En nu ik ze dan eindelijk in huis heb, wil ik ze meteen even aan jullie showen :).

Zijn ze niet stoer? En dankzij het leren voetbed en robuust rubberen profiel lopen ze ook nog eens heerlijk! Dit model van REHAB heet ‘Darcey Vintage’ en is uitgevoerd in prachtig khaki kleurig suède. Aan de details en afwerking van deze laarzen is aandacht besteed, en dat zie je. Het zachte handgemaakte suède in mooie lizard print, de robuuste leren flap aan de voorkant, de elegante dunne veters… Aan de zijkant zit een rits, die het aan en uittrekken gemakkelijker maakt. En ondanks de stoere look is deze schoen toch ook vrouwelijk gebleven door de taps toelopende neus.

Het Darcey model is er overigens ook beschikbaar in andere uitvoeringen en kleuren, zoals nubuck leer en leer met een metallic finish, maar deze Vintage Suède variant in khaki kleur is toch echt wel mijn absolute favoriet!

De perfecte schoen voor zowel een lange herfstwandeling in het bos, als voor een middagje shoppen in de stad. Een aanwinst voor mijn schoenenkast :).

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy