S OLIVER PARFUM SO PURE EAU DE TOILETTE DAMESGEUR EN HERENGEUR

BEAUTY October 2 2017

  • — DE LANCERING VAN S. OLIVER ‘SO PURE’ GEUREN —
  • written in Dutch

O o o, wat ben ik heerlijk verwend afgelopen week :). Met allerlei leuke persevents op de agenda, en als kers op de taart mijn eigen verjaardag, had ik absoluut niets te klagen.

Een van de events waar ik naartoe ging was het Beauty event in het Hoxton Hotel in Amsterdam, waar de twee nieuwste geuren ‘So Pure’ van S. Oliver werden gelanceerd. Een goed gekozen locatie, want het concept en de inspiratie achter het So Pure parfum kwamen in het sfeervolle Hoxton Hotel heel goed tot hun recht. The Hoxton is namelijk, zoals de Denen het noemen, een ontzettend ‘hyggelig’ hotel. Ik hoor je denken: ‘hyggelig…?’.

Nou kijk, het zit zo. Het woord ‘hygge’ staat in het Deens voor alles wat ‘gezellig’ is. Zo is kaarslicht bijvoorbeeld heel hygge, een kop warme chocolademelk is hygge, opgekruld op de bank liggen met comfortabele dikke slobsokken aan is een en al hygge, en een goed gesprek bij een knapperend haardvuurtje is misschien wel het toppunt van hygge.

De twee nieuwste So Pure geuren van S. Oliver zijn geïnspireerd op dit typisch Deens fenomeen wat ‘hygge’ wordt genoemd. Puurheid, samenzijn, knusheid, geluk vinden in kleine momenten… Je ruikt het allemaal terug in de So Pure Eau de Toilette. De damesgeur heeft als topnoten: klimop, calamansi en appel. Als hartnoten: freesia, jasmijn en kasjmierhout. En als basisnoten: ambrox, muskus en sandelhout.

De herengeur vind ik ook heerlijk ruiken en heeft als topnoten: bergamot, groene appel en kardemom. Hartnoten zijn: lavendel, viooltjes en geranium. En de basisnoten zijn: cederhout, sandelhout en amber.

Beide Eau de Toilettes zijn sprankelende geuren waarvan ik zeker weet dat veel mensen ze lekker zullen vinden, en ook de flesjes zullen met hun minimalistische vormgeving op menig toilettafel niet misstaan. Wie zich van top tot teen in een wolk van ‘So Pure’ wil hullen kan zich helemaal uitleven, want er is namelijk ook een deodorant, bodylotion en bad & douchegel verkrijgbaar :). Prettige bijkomstigheid voor je portemonnee: de prijzen van alle producten zijn ook nog eens zeer schappelijk!

Ik kan wel stellen dat ik op slag verliefd was toen ik de S. Oliver So Pure Eau de Toilette voor het eerst rook ♥. Het is een absoluut blijvertje, en ik weet zeker dat het niet lang zal duren voordat mijn fles leeg is ;).

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy