NEW SENSAI PRIMER, FOUNDATION, LOOSE POWDER AND ILLUMINATOR

BEAUTY September 15 2017  Comment

  • — NEW SENSAI MAKEUP FOR FALL/WINTER 2017 —
  • written in Dutch (& English post coming up!)

Als je me ergens blij mee kunt maken dan is het wel met luxe make-up en huidverzorgingsproducten die écht goed hun werk doen en je écht laten voelen en zien dat je huid er mooier en beter van wordt. Nu ben ik natuurlijk bekend met talloze beautymerken, maar er zijn er maar een paar die me keer op keer weer weten te verrassen. Een daarvan is het huidverzorgingsmerk SENSAI.

Voor het herfst/winterseizoen van 2017 heeft SENSAI weer een aantal prachtige make-up producten gelanceerd waarmee ik enige tijd geleden als een van de eersten kennis heb mogen maken. Stuk voor stuk zijn ze bedoeld om je huid van een natural flawless look te voorzien, in een tint die perfect bij jouw huidkleur past.

Make-up die de hele dag perfect blijft zitten vereist een goede ondergrond. Hiervoor gebruik je de SENSAI Glowing Base Primer. Wat bijzonder is aan deze hydraterende primer (de naam zegt het al); het bevat prachtige subtiele glansdeeltjes die het licht op je huid weerkaatsen en zo je huid laten stralen. Eventuele foundation en make-up die je eroverheen aanbrengt blijft urenlang goed zitten én: het laat je huid er frisser en gladder uitzien.

Voor een egale teint kun je kiezen tussen twee nieuwe foundations: de SENSAI Luminous Sheer Foundation en de  Flawless Satin Foundation. Ikzelf ben vooral gek op de Luminous Sheer Foundation omdat deze kleine oneffenheden dekt, maar een zeer natuurlijk resultaat geeft. Daarnaast voelt hij ultra licht aan op mijn huid. Heb je meer oneffenheden om te verdoezelen en wil je meer dekking? Dan kun je het beste kiezen voor de, zijdezacht aanvoelende, Flawless Satin Foundation. Vooral voor het winterseizoen is dit een fijne foundation vanwege de hogere dekking. Beide foundations zijn verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende huidtinten. De tint die het beste met mijn huidtint blend is de kleur ‘Warm Beige’. Om de foundation nauwkeurig aan te kunnen brengen heeft SENSAI tevens een bijpassende Foundation Brush uitgebracht, maar ikzelf blijf het fijn vinden om foundation met mijn vingers aan te brengen.

Voor hier en daar een extra glansje over je make-up gebruik je de SENSAI Supreme Illuminator. Deze highlighter in super zachte crèmevorm breng je, heel simpel, met je vingers aan op de plekken die je wat meer wilt accentueren en naar voren wilt laten komen. Ikzelf gebruik de Supreme Illuminator meestal onder mijn wenkbrauwen (voor een frissere oogopslag) en op mijn jukbeenderen. Fijn extraatje: deze highlighter poetst ook je fijne lijntjes weg!

Voor de perfecte finish (en om een eventuele vette T-zone onder controle te houden) gebruik je de SENSAI Translucent Loose Powder. Dit gewichtloze transparante poeder absorbeert het teveel aan olie op je huid en fixeert je foundation. Omdat het een kleurloos poeder is, is hij geschikt voor iedere huidtint. Sommige “transparante” poeders maken je gezicht op de een of andere manier toch witter, maar deze van SENSAI doet dat absoluut niet. Je brengt hem aan met een grote poederkwast (of de bijbehorende poederdons in het doosje) en drukt of dept de poeder voorzichtig je poriën in.

BEAUTY TIP: Een dagje geen zin om make-up op te doen, maar wil je wel dat je huid er natuurlijk en stralend uitziet? Gebruik dan alleen de Glowing Base Primer. Je krijgt er direct een gezonde glans van en je ziet er meteen verzorgd uit.

Dress you skin in light!

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy