SLEEK MAKEUP BROW INTENSITY AND CLEOPATRA’S KISS HIGHLIGHTING PALETTE

BEAUTY July 20 2017  Comment

  • — ‘SLEEK MAKEUP’ BROW INTENSITY PEN & HIGHLIGHTING SHIMMER PALETTE —
  • written in Dutch

Ken je het merk SLEEK MakeUp al? Ikzelf had er tot voor kort nog nooit van gehoord, maar onlangs heb ik er twee beauty producten van uit mogen testen die ik inmiddels veelvuldig in gebruik heb: de SLEEK MakeUp ‘Brow Intensity Pen’ en de ‘Cleopatra’s Kiss Highlighting Palette’.

De Brow Intensity pen kwam als geroepen want het product waar ik voorheen voor mijn wenkbrauwen altijd mee bijwerkte was zo goed als op. De pen is multifunctioneel want je kunt je wenkbrauwen er op verschillende manieren mee vormen, bijtekenen en definiëren. Het product bevat microvezels die zich aan je haren hechten en je zo, natuurlijk uitziende, volle wenkbrauwen geven.

De Brow Intensity is verkrijgbaar in 5 tinten: light, medium, dark, extra dark en black. Ikzelf heb donkerbruine wenkbrauwen waardoor ik dacht de kleur ‘extra dark’ nodig te hebben, maar ‘medium’ bleek al donker zat. Aan het ene uiteinde van de pen zit een klein wenkbrauw borsteltje met taps toelopend spons puntje. Met deze spons tip vul je je wenkbrauwen op / teken je ze bij, en voor een natuurlijk en gelijkmatig resultaat borstel je het product daarna uit. Aan het andere uiteinde van de pen zit een glanzende highlighter die je vlak onder je wenkbrauwen aanbrengt voor een heldere, open blik.

TIP: Breng dit product niet te royaal aan, anders krijg je al snel té donkere wenkbrauwen. Draai ook het highlighter staafje niet te ver omhoog, anders breekt deze af wanneer je hem tegen je huid drukt.

Het andere SLEEK product, de veelzijdige Cleopatra’s Kiss Highlighting Palette, gebruik ik deze zomer eigenlijk iedere dag wel. Dit goudkleurige doosje bevat twee baked powders en twee crème formules die zowel op het gezicht als lichaam kunnen worden gebruikt. Het geeft je in een handomdraai die gewilde ‘sun-kissed’ gloed. Ik gebruik meestal de goud/brons kleurige crème op mijn jukbeenderen, en soms een beetje van het goudkleurige shimmering poeder op mijn decolleté. Ook als je er veel van gebruikt blijft het er heel natuurlijk uitzien. Het geeft je look net dat “zomerse” beetje extra :).

Yup, deze twee SLEEK makeup producten smaken naar meer en hebben me nieuwsgierig gemaakt naar de rest van de collectie! Ik heb al wat ander mooi beauty spul van SLEEK gespot… Dus wellicht daarover binnenkort meer ;).

    • — ‘SLEEK MAKEUP’ BROW INTENSITY PEN & HIGHLIGHTING SHIMMER PALETTE —