BUMBLE & BUMBLE Prêt-à-Powder

BEAUTY 12 maart 2021

  • — NEW BUMBLE & BUMBLE DRY SHAMPOO —
  • FOR FRESH VOLUMINOUS HAIR WITHOUT WHITE RESIDUE
  • written in Dutch

Ik mocht hem in december al testen :) maar nu ligt hij daadwerkelijk in de winkel zodat ook jíj hem uit kunt proberen: de nieuwe Bumble and Bumble ‘Prêt-a-Powder’ droogshampoo!

Een goede droogshampoo is een must-have voor je haar en maakt al jaren onderdeel uit van mijn lijst met favoriete beauty essentials. Wanneer je even geen tijd hebt om je haar volledig te wassen fris je er snel en gemakkelijk je haar mee op. Vet wordt onmiddellijk opgenomen, en het geeft je net dat beetje extra volume bij je haaraanzet waardoor het mooi valt.

Alleen doen jammer genoeg niet alle droogshampoo’s hun werk, en vind ik ze vaak niet lekker ruiken. Veel droogshampoo’s ruiken als en bus goedkope, vaak mierzoete, deodorant. Ofwel: de geur is vaak te heftig. Daarnaast laten de meesten een witte waas op je haar achter die je niet goed weg kunt borstelen.

Gelukkig is daar nu de Bumble and Bumble ‘Prêt-a-Powder’ Dry Shampoo, en is die vervelende witte waas (zelfs op donker haar) verleden tijd! De volledig transparante, droog-reinigende, spray is geschikt is voor alle haartypes en beschermt je lokken tegelijkertijd tegen schadelijke UV-straling. De spray bevat Franse roze klei, wat vet en zweet van haarwortel tot haarpunt absorbeert.

Wat ik ook geweldig vind aan dit haarproduct is het poederige, licht-zoete parfum. Zo ontzettend lekker! De geur blijft vrij lang in je haar hangen, wat een extra fris en verzorgd gevoel geeft. Ik heb het zelfs weleens bij mijn dochter gebruikt, op een ochtend dat ze met vettige haartjes wakker werd en er geen tijd was om haar in bad te doen. Toen ze einde dag van de kinderdagopvang terugkwam rook ik nog steeds die heerlijk poederige geur in haar haren :).

Hoe gebruik je de Prêt-a-Powder droogshampoo?

  1. 1. Even schudden.
  2. 2. De spray op een afstand van 20 cm op je aanzet en/of lengte sprayen.
  3. 3. Je haar even doorborstelen & klaar!

Je haar “wassen” ging nog nooit zo snel :).