SENSAI TOTAL EYE TREATMENT & LASH CONDITIONER

BEAUTY 7 oktober 2021

  • — SENSAI LUXE OOGVERZORGING —

Wakker worden met een verzorgde frisse blik en een zichtbaar vollere gladde huid? Dat is te regelen! Al een aantal maanden ben ik de nieuwe TOTAL EYE TREATMENT van SENSAI aan het gebruiken, en het doet echt wat het belooft te doen. Ik kan niet meer zonder mijn eye duo! Of eigenlijk trio, want naast de twee nieuwe producten die de huid rondom de ogen verzorgen is er nog een derde product die je wimpers (en wenkbrauwen!) in topconditie brengt. De twee TOTAL EYE TREATMENT producten dienen samen gebruikt te worden want dan complementeren ze elkaar met hun verkoelende en verwarmende impulsen, en verkrijg je een optimaal resultaat.

STAP 1

Voordat je naar bed gaat breng je eerst de REFRESHING EYE ESSENCE aan rondom je ogen, en op je slapen en voorhoofd. Dit verfrissende serum zit in een knijptube voorzien van een nikkelvrije roll-on-applicator, wat de verkoelende sensatie van het product extra versterkt. Het pakt droge ogen en vermoeide, zware oogleden aan door een optimale lymfestroom op gang te brengen. Opgehoopt vocht zorgt er namelijk voor dat oogleden zwaar worden, met een vermoeide blik als resultaat. Een goede lymfestroom zorgt lichtere oogleden, en dus: een frissere, open blik. Daarnaast verhoogt het de energie van de spiercellen rond ogen, slapen en voorhoofd. Wanneer de spieren in dit gebied stevig zijn, kan het bovenste ooglid beter worden opgetild en neemt dit walvorming weg.

STAP 2

Als je huid nog net een beetje vochtig is van de refreshing eye essence breng je de MELTY RICH EYE CREAM aan. De naam zegt het al; deze crème heeft een bijzondere ‘smeltende’, licht verwarmende textuur en voorziet je huid van een zacht parelmoer glansje. Voor een nóg betere werking kun je tevens de op Japanse Shiatsu geïnspireerde drukpunttechniek toepassen. Deze techniek wordt beschreven in de bijsluiter die in het doosje zit. Het stimuleert de bloedsomloop en het metabolisme en activeert de gezichtsspieren die de ogen doen bewegen en openen.

STAP 3

Het is geen onderdeel van het total eye treatment duo, maar als onofficiële stap 3 zet ik hem wel in dit rijtje: SENSAI LASH CONDITIONER. Waar nachtcrèmes heel standaard zijn in een beautyroutine, is een nachtverzorging voor je wimpers dat niet. Met de komst van dit product is daar bij mij een eind aan gekomen, want ik gebruik de lash conditioner nu iedere dag, en inmiddels zelfs overdag want (BEAUTY TIP!) ik ben erachter gekomen dat het tevens een geweldig product is om je wenkbrauwen mee te fixeren. Gebruik er een heel dun laagje van en je wenkbrauwen zitten de hele dag in model! De lash conditioner hult je wimpers gedurende de nacht in een verzorgend laagje wat de wimperschubben doet herstellen en je wimpers de volgende dag meer veerkracht (en dus krul) geeft.

Photography by Danique Bauer – © What I Would Buy

Photography by Danique Bauer – © What I Would Buy